Personvernerklæring

Personopplysninger som lagres:

En informasjonskapsel eller cookie er en tekstfil som består av en liten mengde data som blir lastet ned på enheten du bruker. For å kunne tilby deg den beste opplevelsen av våre nettsider bruker vi forskjellige informasjonskapsler/cookies. Informasjonskapslene er ikke knyttet til deg som enkeltperson. En IP-adresse er definert som personlig informasjon fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en person.

Informasjonen som blir samlet inn er kun til bruk til analyse og statistikk. Vi samler data om hvordan nettsidene våre blir brukt, for å kunne tilpasse og forbedre  nettsidene og innholdet. Vi bruker også informasjonskapsler for å måle data som antall brukere, sidevisninger og lignende for å kunne analysere bruken av sidene våre. 

Google Analytics:

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Ved besøk på nettsidene våre, blir IP-adressen registrert. Google Analytics er satt opp slik at IP-adressene kun blir behandlet i anonymisert form. Opplysningene kan således bare behandles i avidentifisert form, og slik at de ikke kan knyttes til enkeltpersoner. Formålet med vår bruk av Google Analytics er å utarbeide statistikk som vi bruker til å utvikle og forbedre informasjonen på sidene du besøker. Statistikken gir kunnskap om tallet på personer som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, og hvilke nettlesere og hvilke enheter (PC/mobil/nettbrett) som blir brukt.

www.google.com/analytics/terms/no.html

Databehandlingsansvarlig:

 Clausthaler og Hansa Borg Bryggerier AS ansvarlig for behandling av personopplysninger på siden.

Informasjonen du deler vil ikke bli delt videre.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 07/05/2021.